Slik beskytter du data hvis den sikre tilkoblingen avbrytes

Når du aktiverer en sikker tilkobling, beskytter vi dataene dine mens du surfer på Internett. Hvis den sikre tilkoblingen imidlertid avbrytes, er dataene dine ubeskyttet, og angripere kan stjele dem. For å sikre at dataene alltid er beskyttet, selv når den sikre tilkoblingen er avbrutt, har vi lagt til funksjonen Avbruddsbryter i Kaspersky VPN Secure Connection.

Som standard er funksjonen Avbruddsbryter slått av, og Kaspersky VPN Secure Connection blokkerer ikke Internett-tilgangen når den sikre tilkoblingen blir avbrutt. Hvis Avbruddsbryter er aktivert og sikker tilkobling avbrytes, vil Internett-tilgangen bli fullstendig blokkert. Internettilgangen vil ikke bli blokkert hvis du har deaktivert sikker tilkobling selv.

Slik aktiverer du Avbruddsbryter:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Åpne hovedvinduet og klikk på Meny-knappen.
  3. Velg InnstillingerAvbruddsbryter.
  4. Bytt Avbruddsbryter bytt til .

Programmet blokkerer Internett-tilgangen hvis den sikre tilkoblingen avbrytes.